Slim investeren in vastgoed op een gegeerde toplocatie? Fides, projectontwikkelaar van nieuwbouwproject Zilverkwartier in Berchem, begeleidt je graag bij deze verstandige en belangrijke beslissing.

RENDEMENT

 

Een investering in Zilverkwartier is een veilige belegging, garandeert een mooi rendement en vormt een interessante aanvulling op jouw pensioen. Dankzij de historisch lage interestvoeten blijft beleggen in vastgoed bovendien zeer interessant. Een ‘future proof’ investering met blijvende meerwaarde voor de toekomst.

TOPLOCATIE

 

Met Zilverkwartier kies je voor een toplocatie, op een boogscheut van de stad Antwerpen, waar de vraag naar kwalitatieve huurwoningen hoog is en het aanbod overstijgt.  Bovendien maakt Zilverkwartier deel uit van een nieuwe en aantrekkelijke woonbuurt, op wandelafstand van het openbaar vervoer, winkels en parken.

KWALITEIT

 

Investeren in Zilverkwartier is investeren in topkwaliteit. De nieuwbouw getuigt van een stijlvolle en tijdloze architectuur. Het is een duurzaam stadsproject, energiezuinig en met aandacht voor groen, waarmee Fides inspeelt op de huidige én toekomstige behoeftes van de vastgoedmarkt.

VERHUURGARANTIE

 

Zilverkwartier heeft aandacht voor een evenwichtige mix van bewoners. Een juiste balans tussen koop en huur is essentieel voor  het creëren van meerwaarde. Door het aanbod aan 1, 2 en 3 kamerappartementen kunnen bovendien alle leeftijden hier een aangename thuis vinden.

VERTROUWEN

 

Fides staat voor vertrouwen. Onder de investeerders noteert Fides ook vaste klanten die bij een nieuw project opnieuw investeren in één of meerdere appartementen. Fides, jouw betrouwbare vastgoedpartner sinds 2008.

 

SERVICE

 

Kwaliteit is onlosmakelijk verbonden met service. Bij Fides kun je rekenen op een correcte en persoonlijke begeleiding.